Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25 min.
Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.
Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger! Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.
Skyl spinaten i koldt vand to gange, dræn vandet fra, og slyng den tør i en salatslynge.
Pluk koriander, og skyl den i koldt vand.
Kom den skyllede og tørrede spinat i en skål, og hæld den brandvarme chicken korma over. Vent 1 min., og vend rundt. Anret som vist på billedet, og top retten med yoghurt og koriander.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()