0
HEAT: Chicken korma med spinat og ris
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
chicken korma
1 min.
Chicken korma

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25 min.

jasminris
2 min.
Ris

Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand. Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.

Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger! Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.

spinatkoriander
5 min.
Grønt

Skyl spinaten i koldt vand to gange, dræn vandet fra, og slyng den tør i en salatslynge.

Pluk koriander, og skyl den i koldt vand.

yoghurt naturel 0,5%
20 min.
Anretning

Kom den skyllede og tørrede spinat i en skål, og hæld den brandvarme chicken korma over. Vent 1 min., og vend rundt. Anret som vist på billedet, og top retten med yoghurt og koriander. 

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?