0
HEAT: Chicken korma med spinat og ris
Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Mandler, Muskatnød

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
chicken korma
1 min.
Chicken korma

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25 min.

ris, basmati
2 min.
Ris:

Tilbered risene efter anvisning på posen.

spinatkoriander
5 min.
Grønt:

Skyl spinaten i koldt vand to gange, dræn vandet fra, og slyng den tør i en salatslynge.

Pluk koriander, og skyl den i koldt vand.

yoghurt naturel 0,5%
20 min.
Anretning:

Kom den skyllede og tørrede spinat i en skål, og hæld den brandvarme chicken korma over. Vent 1 min., og vend rundt. Anret som vist på billedet, og top retten med yoghurt og koriander. 

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?