0
HEAT: Skinkegryde med blomkål, dukkah og ris

HEAT: Skinkegryde med blomkål, dukkah og ris

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris, basmati
1 min.
Ris

Kog risene efter anvisning på posen.

skinkegryde
2 min.
Skinkegryde

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

blomkåldukkah
5 min.
Blomkål med dukkah

Del blomkålen i mindre buketter. Sauter dem på en varm pande med lidt smør eller god olivenolie, og drys med plukket timian og masser af dukkah.

20 min.
Anretning

Som vist på billedet eller i skåle hver for sig.

Velbekomme!

NB: På billedet er der benyttet broccoli, men til retten kommer der blomkål.

 

Bonusinfo

Dukkah krydderiblanding indeholder: 20% HASSELNØDDER, 20% SESAMFRØ, 10% KORIANDERFRØ, 10% SPIDSKOMMEN, 10% SORT PEBER, 10% CAYENNE, 10%KANEL, 10%SALT 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?