0
HEAT: Skinkegryde med broccoli, dukkah og ris

HEAT: Skinkegryde med broccoli, dukkah og ris

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Hasselnødder, Sesam

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ris, basmati
1 min.
Ris:

Kog risene efter anvisning på posen.

skinkegryde
2 min.
Skinkegryde:

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

broccolidukkah
5 min.
Broccoli med dukkah:

Del broccoli i mindre buketter. Sauter dem på en varm pande med lidt smør eller god olivenolie, og drys med plukket timian og masser af dukkah.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet eller i skåle hver for sig.

Velbekomme!

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?