0
HEAT: Spaghetti med kødboller
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

DU MODTAGER FRA SKAGENFOOD:

• Kødboller i tomatsauce

• Tørret spaghetti

• PARMESAN

• Frisk basilikum

Kødboller: Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

Spaghetti: Kog pastaen efter anvisning på pakken. Kom den kogte pasta i en sigte eller dørslag, og vend med lidt god olivenolie eller smør.

Anretning: Som vist på billedet med masser af revet parmesan og plukket basilikum på toppen.

Ingredienser:

Tomat*, grisekød*, løg*, HVEDERASP*, ÆG*, OLIVENOLIE*, hvidløg*, rørsukker*, SMØR*, PARMESANOST*, salt, timian*. (*=økologisk)

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 712 kj / 170,1 kcal

Fedt 10,8 g

heraf mættede fedtsyrer 3,8 g

Kulhydrat 8,5 g

heraf sukkerarter 3,4 g

Kostfibre 1 g

Protein 9,3 g

Salt 1,4 g

Bonusinfo

Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.

Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.

Spaghetti:

Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.

 (* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?