DU MODTAGER FRA SKAGENFOOD:
• Kødboller i tomatsauce
• Tørret spaghetti
• PARMESAN
• Frisk basilikum
Kødboller: Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.
Spaghetti: Kog pastaen efter anvisning på pakken. Kom den kogte pasta i en sigte eller dørslag, og vend med lidt god olivenolie eller smør.
Anretning: Som vist på billedet med masser af revet parmesan og plukket basilikum på toppen.
Ingredienser:
Tomat*, grisekød*, løg*, HVEDERASP*, ÆG*, OLIVENOLIE*, hvidløg*, rørsukker*, SMØR*, PARMESANOST*, salt, timian*. (*=økologisk)
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 712 kj / 170,1 kcal
Fedt 10,8 g
heraf mættede fedtsyrer 3,8 g
Kulhydrat 8,5 g
heraf sukkerarter 3,4 g
Kostfibre 1 g
Protein 9,3 g
Salt 1,4 g
Vi er ret stolte af vores pasta her hos Skagenfood - og vores egen pasta er naturligvis fra Italien. Den produceres i den Marche regionen, specifikt i Campofilone området, i et samarbejde mellem 2 små pasta specialister* der arbejder med pastaen ud fra de håndværks traditioner som er blevet til gennem mange generationer.
Dejen æltes langsomt, inden den ved lav temperatur formes i bronzeforme. Stykkerne fordeles manuelt på tørreriste og de sættes til skånsom tørring i mindst 24 timer ved lav temperatur. Alle processer optimeret til at give den bedst mulige pasta, smag og struktur.
Spaghetti:
Klassikeren og pastavariant nr. 1 som den mest elskede og brugte af alle pastavarianter.
(* = Pastificio Artigianale Leonardo Carassai og Pasta di Mauro)
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()