0
HEAT: Svenske kjöttbullar med flødesauce, kartoffelmos, tranebær-appelsinsalat & gnavegrønt

HEAT: Svenske kjöttbullar med flødesauce, kartoffelmos, tranebær-appelsinsalat & gnavegrønt

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Færdigretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
svenske kjöttbullar med flødesauce
1 min.
Heat ret:

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

melede kartofler
2 min.
Mosede kartofler:

Skræl og del kartoflerne i tern på ca 2 x 2 cm. Kog kartoflerne møre i godt saltet vand i ca. 15 minutter. Mos dem med generøse mængder smør evt. kogt op med lidt mælk, og smag mosen til med salt og peber.

bredbladet persille
5 min.
Persille:

Pluk bladene af, og kasser stilkene (eller gem dem, og kog dem med i en suppe eller fond). Skyl persillen grundigt i 2 hold koldt vand. Knug vandet fra, og hak persillen groft.

appelsintørrede tranebær
15 min.
Tranebær-appelsinsalat

Skær skrællen af appelsinerne, og skær derefter frugtkødet i tern. Vend det rundt med de tørrede tranebær, lidt god olivenolie samt lidt finthakket persille.

rød peberfrugtagurk
17 min.
Gnavegrønt:

Skær agurk og peberfrugt i stænger, og læg dem i koldt vand i 5 minutter.

20 min.
Anretning:

Som vist på billedet med en skål gnavegrønt på siden.

Produceret af: http://halkaeraadal.dk eller http://www.emilievejs-slagterforretning.dk

Næringsindhold pr. person:

Energi:
1052 kjl/251 kcal
Fedt:
20,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
9,4 g
Kulhydrat:
7,6 g
heraf sukkerarter:
2 g
Kostfibre:
0,5 g
Protein:
9,8 g
Salt:
0 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?