Nulstil dit kodeord



×
×
HEAT: Taco de harina med fajitastegt okse, black beans og pico de gallo

HEAT: Taco de harina med fajitastegt okse, black beans og pico de gallo

Opskriften er udviklet af:

Jacob Dahl Andersen
Heat & Cook
  • Hovedingrediens:
    Okse og kalv
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    -
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • DU MODTAGER FRA SKAGENFOOD

    Fajitastegt okse med sorte bønner

    Creme fraiche 18%

    Lime

    Wraps

    Tomat

    Agurk

    Rødløg 

    Fajitastegt okse: Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i ovn ved 170 grader i ca. 25 min., til retten er gennemvarm.

    Pico de gallo (tomatsalsa): Skær de modne tomater i tern og vend dem sammen med snittede rødløg samt skrællet hakket agurk. Vend sammen med presset saft fra limefrugt og evt. lidt stødt chili. Smag til med lidt salt, peber og sukker. 

    Wraps: Varm tortilla wraps på en brandvarm tør pande. Endnu bedre er det at vende dem på en (rødglødende) kogeplade lynhurtigt. (Duer dog ikke på induktion og gas). Alternativt kan de lunes i ovnen.

    Anretning: Fyld de lune tortillawraps med kød/bønnefyldet samt lidt pico de gallo og top med det sidste pico de gallo og creme fraiche.

    Ingredienser: Oksekød, peberfrugt, tomat, sorte bønner, løg, hvidløg, mørk rørsukker og chilipeber.

    Næringsindhold pr. 100 g:

    Energi: 530 kJ/127 kcal

    Protein: 9,2 g

    Kulhydrat: 7,1 g

    Sukkerarter: 3,2 g

    Fedt: 6,3 g

    Mættede fedtsyrer: 2,7 g

    Kortfibre: 2,2 g

    Salt: 0,0 g

    Produceret af: http://halkaeraadal.dk eller http://www.emilievejs-slagterforretning.dk/

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
  • Opskriften har været en del af Heat & Cook.
    Prøv Heat & Cook
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Cremet fiskesuppe

Skagenfoods egen hjemmelavede signature fiskesuppe er en klassisk cremet fiskesuppe. Den er lavet udelukkende på det bedste af det bedste; nemlig mass...

Pris fra
239,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Rokkevinger

Rokken har mange fællestræk med hajen. Dog adskiller den sig ved at være fladtrykt, og brystfinnerne er stærkt forstørrede - og det er brystfinnerne v...

Pris fra
249,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse