Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25 min.
Skær de modne tomater i tern, og vend dem sammen med snittede rødløg samt skrællet, hakket agurk. Vend sammen med saften fra limefrugten og evt. lidt stødt chili. Smag til med lidt salt, peber og sukker.
Varm tortillas én efter én på en brandvarm pande uden fedtstof, til de begynder at blive gyldne med mørke pletter. Endnu bedre er det at vende dem direkte på en rødglødende kogeplade lynhurtigt. (Duer ikke på induktion og gas). Hold dem lune i et fugtigt viskestykke, efterhånden som de er klar.
Fyld de lune tortillas med kød/bønnefyldet samt lidt pico de gallo og top med det sidste pico de gallo og creme fraiche.
Ingredienser: Oksekød, peberfrugt, tomat, sorte bønner, løg, hvidløg, mørk rørsukker og chilipeber.
Produceret af: http://halkaeraadal.dk eller http://www.emilievejs-slagterforretning.dk/
Kundekommentarer ()