0
HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat

HEAT: Thai Red curry med ris og sur/sød agurkesalat

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Thai red curry: Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i ca. 25-35 min.

Ris: Kog risene efter anvisningen på pakken.

Sur/sød agurkesalat: Skær agurken i 2 mm tynde skiver - gerne på et mandolinjern, hvis du har sådan et. Drys lidt salt over agurkeskiverne, og vend dem rundt. Lad agurkeskiverne salte i en sigte i 5 minutter, mens du laver løg og dressing. Pil og skær rødløget i så tynde skiver som du kan, brug det samme mandolinjern. Vend de tynde skiver løg i en skål sammen med citronsaft. Efter 2 minutter drysser du med lidt sukker og vender de drænede, saltede agurker deri. Drys med chiliflager efter smag.

Anretning: Som vist på billedet. Pynt evt. med lidt plukket basilikum eller lignende, og drys evt. mere chili over retten, hvis du kan lide det ekstra hot.

Indhold fra Halkær:

Ingredienser: Oksekød*, kokosmælk*, rød peber*, skalotteløg*, fiskesauce*, tomatpuré*, hvidløg*, palmesukker*, red curry pasta*, limesaft*, salt, raspolie* (*=økologisk)

 

Produceret af: Halkær Ådal, Løgstør eller Emilievejens -slagterforretning, Frederikshavn.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
760 kjl/182 kcal
Fedt:
12 g
heraf mættede fedtsyrer:
7,8 g
Kulhydrat:
6,4 g
heraf sukkerarter:
4 g
Kostfibre:
1 g
Protein:
11 g
Salt:
1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?