0

Hel flået rødtunge i bagepapir med basilikum, cherrytomater og parmaskinke

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk: Kom smørret i en skål og rør det blødt sammen med rasp, 1 fed presset hvidløg, salt og peber. Lav et pænt stort stykke bagepapir til hver fisk og fordel halvdelen af basilikumbladene på midten af papirstykkerne. Læg fiskene ovenpå og krydr med salt og peber. Halver cherrytomaterne og skær parmaskinken i brede strimler. Fordel begge dele ovenpå fiskene og top med hvidløgssmørret og det resterende basilikum. Luk pakkerne til som en stor "knallert" og buk enderne opad, så saften ikke kan løbe ud. Sæt pakkerne i en 200 grader varm ovn i 15-20 min. - til fisken er mør.

Champignoner: Soigner champignonerne og læg dem i et passende størrelse ovnfast fad. Fjern skorpen på brødet og kom resten i en foodprocessor sammen med 1 fed hvidløg, persille, salt og peber. Drys brødkrummerne over champignonerne og dryp med lidt olie. Vend godt rundt og bag champignonerne i en 200 grader varm ovn i 20-25 min. - til de er møre og gyldne.

Server fisken i pakkerne sammen med små kogte kartofler, en god sprød salat og evt. godt brød.

Kommentarer og forslag til opskriften