Fisk: Krydres med salt og peber og lægges i et passende ovnfast fad. Læg smørret på i små klatter og hæld hvidvinen ved. Dæk med stanniol og damp fisken i en 200 grader varm ovn i ca. 15 min. til den er netop mør.
Sauce/grønt: Rens svampene, del dem i mundrette bidder og hak hvidløgene fint. Rist begge dele i lidt olie, salt og peber til svampene er let gyldne og lige knapt møre – tag dem af panden. Skyl spinaten godt, fjern evt. grove stilke og slyng den tør. Sauter spinaten med lidt salt og peber til væden er fordampet og tag også den af panden. Tag fisken ud af ovnen, hæld væden over i panden, kog den ind med fløden til saucen tykner og smag til med salt og peber. Fordel spinaten ovenpå fisken og hæld saucen over. Drys med svampe, halve cherrytomater og pinjekerner og stil igen fadet i den 200 grader varme ovn i 5-10 min. til pinjekernerne har taget lidt farve.
Server straks med små kogte kartofler og en sprød grøn salat til.
Kommentarer og forslag til opskriften