0

Hele flåede skærisinger i pergament med artiskokhjerter, grøntsager og persillechilismør

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Smør: Rør smørret sammen med chilisauce, chiliflager, finthakket persille og rasp og krydr med lidt salt og peber.

Grønt: Halver cherrytomaterne, snit rødløget i tynde skiver, skær squashen i små tern og del artiskokhjerterne i både.

Pakker: Riv et stort stykke bagepapir af til hver fisk og placer en fisk midt på hvert stykke. Krydr dem med salt og peber og fordel grøntsager og artiskokker ovenpå. Dryp med hvidvin og lidt limesaft og krydr igen med salt og peber. Top med klatter af kryddersmørret og luk bagepapiret godt op omkring fiskene, så dampen ikke kan undslippe, og så væden ikke løber ud under bagningen. Sæt fiskepakkerne i en 225 grader varm ovn i 15-20 min. til fiskene er møre.

Server sammen med limebåde, små kogte nye kartofler og ristede grønne asparges.

Kommentarer og forslag til opskriften