0
Grøn Thai-curry med Hokkaido, sprøde rødspætter og ris

Grøn Thai-curry med Hokkaido, sprøde rødspætter og ris

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hokkaido græskarGrøn thai-karry sovsEvt. chilisaucesalt & peberolie/smør
1 min.
Klargøring

Risene sættes over at koge efter anvisningen på pakken.

Hokkaidogræskarret deles i kvarte, kernerne skrabes ud, og kødet skæres i rustikke, mundrette stykker.

Steg græskarret ved meget høj varme i olie på en stor pande, til det er godt brunet og næsten mørt.
Hæld græskarret over i en gryde, og hæld saucen over. Varm op til kogepunktet, og lad retten stå og trække under låg. Spæd evt. op med vand, hvis saucen bliver for tyk.
Smag til med salt, peber og evt. chilisauce.

rødspættefiletMelæg2salt & peber
15 min.
Fisk

Fiskefileterne foldes sammen på langs, vendes i mel, derefter i sammenpisket æg og til sidst i sesamfrø.

Steg fileterne på panden i 1-2 min. i rigeligt smør og olie, til de er sprøde. Krydr med salt og peber.

30 min.
Servering

Fisken serveres sammen med risene og grøntsagerne som vist på billedet.

~Velbekomme~

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?