0
Hokkaido-græskarsuppe med Sumatra curry og kokosmælk samt bagt isingpaupietter

Hokkaido-græskarsuppe med Sumatra curry og kokosmælk samt bagt isingpaupietter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Hokkaido-græskarsuppe: Halver og tag kerner og "indmad" ud af græskarret med en ske, og kasser dette! Skræl skallen af, og skær kødet i tern på ca. 1 x 1 cm. Skræl og pil hvidløg og skalotteløg, og hak dem groft. Sauter løgene i en tykbundet gryde i lidt olivenolie sammen med sumtra curry pastaen. Pas på, den er HOT, så brug evt. mindre, og juster selv styrken, når suppen er blendet. Tilsæt græskarstykkerne, og lad dem sautere med et par minutter. Tilsæt koldt vand, så det står lige over græskarkødet, og lad det simre i 20 minutter under låg. Tilsæt kokosmælk og kog retten igennem i 5 minutter. Blend suppen i en høj blender eller med en stavblender, og smag til med salt og peber og evt. lidt sukker. Tilsæt evt. lidt mere sumatra curry.

Ristede græskarkerner: Kom græskarkerner i et ildfast fad, drys med lidt fint salt, og dryp med lidt god olie. Bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader, til de er gyldne og begynder at poppe som popkorn. Knus dem evt. let i en morter.

Fisk: Krydr fisken med salt og peber på begge sider. Rul fileterne til paupietter (se video ovenover) (ruller) fra den tynde side mod den brede, og læg dem med "lukningen" nedad på en bageplade med bagepapir. Lad dem trække i 5 min. ved stuetemperatur. Dryp lidt god olivenolie på fisken, og sæt den i en 180 grader forvarmet ovn i ca. 6-7 min.

 

Anretning

Som vist på billedet – med brøndkarse og græskarkerner drysset over.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?