Risene koges efter anvisning på pakken.
Porrerne soigneres, og skæres i tynde skiver på skrå.
Vask porrerne grundigt, og sæt dem over at stege ved mellem varme i olie/smør i en dyb pande eller en sautergryde, der kan gå i ovnen.
Imens porrerne steger, skylles hokkaidogræskarret.
Del græskarret, og skrab kernerne ud.
Det er ikke nødvendigt at skrælle græskarret, men du kan gøre det, hvis du synes.
Græskarkødet skæres ud i mundrette, rustikke stykker.
Fisken deles i portionsstykker, der krydres med salt og peber på kødsiden.
Ovnen tændes på 175 grader.
Når porrerne er møre, tages de op af panden. Græskarret steges ved høj varme i 5-7 min., til det er fint gyldent og begynder at blive mørt.
Vend porrerne ned til græskarret, og hæld karrysaucen over grøntsagerne.
Lad retten koge igennem, til græskarret er mørt. Måske skal der en smule vand på undervejs.
Når græskarret er mørt, lægges fisken forsigtigt ned imellem grøntsagerne. Fisken dryppes med lidt olie, og panden sættes i ovnen, til fisken lige er gennembagt. Det tager 5-10 min., alt efter hvor mange du laver mad til, og hvor effektiv din ovn er.
Panden sættes på bordet sammen med risene.
~Velbekomme ~
Kundekommentarer ()