Salat: Skær squashen i 1 cm tykke skiver, peberfrugterne i brede strimler, rødløgene i både og champignonerne i halve. Vend dem alle med lidt olie, salt og peber og grill dem møre på en grillpande. Kom de varme grøntsager i en skål sammen med drænede majs, 1 fed finthakket hvidløg, 4 spsk. olivenolie, 4 spsk. citronsaft og oregano og vend godt rundt. Smag til med salt og peber.
Fisk: Dup fileterne tørre og fjern evt. skæl. Snit to ridser i skindet på hver filet og kom dem i en plastpose. Pisk honning, 4 spsk. citronsaft, 2 spsk. olie, 1 fed finthakket hvidløg, ingefær, salt og peber sammen og hæld det over fisken. Luk posen til, kør marinaden godt rundt og lad det trække 20 min. på køkkenbordet. Varm lidt olie godt op på en pande og læg de let afdryppede fileter på panden med skindsiden nedad. Steg dem 2-3 min. og vend dem så et kort øjeblik om på kødsiden. Læg fileterne i et fad, kom den resterende marinade på panden og lad det simre ind til en sirupsagtig konsistens, som dryppes over fiskefileterne.
Server med små kogte eller bagte kartofler, godt groft brød og en blandet grøn salat til.
Kommentarer og forslag til opskriften