Er din airfryer stor, kan du lave både fisk og blomkål på samme tid!
Er din airfryer derimod en mindre model, anbefaler jeg, at du først laver blomkål, så fisk og til sidst genopvarmer de stegte blomkål i et par minutter.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl risene grundigt i rigeligt koldt vand således: Hæld dem i en gryde, og rør rundt med en ske eller med hånden. Kassér derefter vandet, der er blevet hvidt. Gentag, indtil vandet er klart.
Kog rigeligt vand (som når du koger pasta) op med lidt salt i. Kom ris i, når vandet koger. Sæt låg på, bring tilbage i kog, og skru ned, så risene netop koger! Sæt uret, tik, tak - efter 9 min. hældes vandet fra. På med låget igen, skru ned på 1, og lad risene trække 5-10 min.
Del blomkål i ensartede små buketter, og kom dem i en skål. Drys med lidt fint salt, 1 tsk. olie og peber, og vend rundt med ca. halvdelen af sriracha-saucen.
Læg blomkålsbuketterne i en form, der kan være i airfryeren, og indstil den til 200 grader. Giv dem 8 – 10 min., eller til de er gyldne og næsten møre.
Kom soya i en lille skål, og rør med ca. samme mængde honning (eller sukker hvis du ikke har honning).
Pil og pres hvidløg, og rør i.
Pluk koriander, og hak stilkene fint og bladene groft. Stilkene røres i marinaden, og bladene gemmes til senere.
Riv lidt limeskal fint, og kom i sammen med saften fra lime.
Læg laksestykkerne på et stykke tilklippet bagepapir i airfryeren, og fordel ca. halvdelen af honning-soya glacen oven på.
Indstil airfryeren på 200 grader, og giv laksestykkerne ca. 7-10 min., indtil de er gyldne og gennemvarme.
Ca. halvvejs i processen kommer du den sidste halvdel af honning-soya glacen på laksestykkerne, og bager dem færdige.
Som vist!
Kom det sidste sriracha over blomkålene, og drys med hakkede korianderblade.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()