0

Hornfisk gratineret med ost og pesto

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fileterne deles i mindre stykker og krydres med salt og peber.

Brødet smuldres og røres med olie, citronsaft og den blå skimmelost. Heri blandes også pestoen.

Fileterne lægges i et ildfast fad og blandingen smøres over.

Fadet sættes i ovnen ved 200° i ca. 25 min., og retten serveres med pasta og tomatsalat.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores basilikum pesto er lavet ud fra klassiske traditioner med et lille tvist. Idet at osten der er brugt er en Pecorino Romano DOC (fåremælksost) i stedet for den mere traditionelle parmesanost.

Pestoen laves af det lille familiefirma Bio Organica Italia i Syditalien, et økologisk og biodynamisk landbrug med egen produktion af færdigvarer som oliven, soltørrede tomater, artiskokker, pestoer og tapanader. Stedet ejes og drives af de 3 brødre Gaudiano.