0
Hotdogs og stegte kartofler i tomatrelish
Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
35 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

små kartofler
Stegte kartofler

Tænd ovnen på 225 grader.

Skær kartoflerne i både, kom dem i en gryde, og kog dem i godt saltet vand i 5-7 min. Dryp dem af i en sigte i et par min. Krydr med salt og peber samt 4-5 spsk. god olivenolie. Kom kartoflerne på en bageplade med bagepapir i bunden, og bag dem ved 225 grader i en forvarmet ovn i 20-25 min., til alt er gyldent og sprødt. Kom kartoflerne i en skål, og vend dem med 3/4 af tomatrelishen af agurk og radiser. (Se næste afsnit).

agurkradisertomatrelish
5 min.
Tomatrelish af agurk og radiser

Riv eller skær agurk og radiser i fine strimler på et rivejern eller et mandolinjern. Tag ca. 1/3 fra, og kom i en skål med iskoldt vand. Vend resten med lidt fint salt, og lad det stå i 5-10 min. Vend rundt et par gange undervejs. Knug væden fra, og kassér dette. Vend de saltede agurker og radiser med tomatrelish.

15 min.
Pølser

Steg eller grill pølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege ved medium til lav varme, og give sig god tid til stegningen. Det må godt tage 12-15 min. at stege en perfekt pølse. For husk nu: En pølse skal serveres med følelse.

Jalm&B - Brioche pølsebrød
30 min.
Pølsebrød

Har du en dampovn så damp brødene i 2-3 min. på fuld damp - dette giver et blødt svampet pølsebrød. Alternativt kan du varme let fugtede brød i en 225 grader forvarmet ovn i 1-2 min.

35 min.
Anretning

Som vist på billedet. Kom de stegte pølser i de varme brød. Top med det sidste relish samt de sidste sprøde agurker og radiser, der er dryppet grundigt af. Server den lune kartoffelsalat på siden.

Bonusinfo

Jalm&B's - Brioche pølsebrød er et let og luftigt økologisk gourmet pølsebrød bagt på hvedemel fra Skåne, gult smør fra Thise og æg fra fritgående høns.

Brioche pølsebrødet er det optimale valg, når det kommer til gourmet hotdogs eller luksusbrød til grillpølserne.

Den let sødlige smag vil komplementere hotdogfyldet på bedste vis, og brødets bløde tekstur holder på både saucer og fyld, selv når det grilles sprødt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?