Start med at tænde ovnen på 240 grader varmluft. Skræl zittauerløgene, og skyl tomaterne.
Skær løget i kvarte både, og halvér tomaterne. Bag begge dele i ovnen i ca. 20 min - de skal gerne tage godt med farve.
Dræn bønnerne for vand. Pil hvidløgene, og hak dem fint. Tilsæt lidt olivenolie til en gryde, og sauter hvidløgene et par minutter, uden at de tager farve. Tilsæt så bønnerne, og varm det godt igennem. Mos det let med en gaffel, og smag til med godt med salt og friskværnet peber.
Steg æggene stille og roligt på en pande i en smule fedtstof, så blommen stadig er smilende. Husk at krydre med salt og friskkværnet peber.
Skru en anelse ned for ovnen, og pak tortillaerne ind i folie. Lun dem i ovnen lidt af gangen i blot et par minutter.
Hak bagte løg og tomater med en kniv, til du har en grov salsa. Vend det sammen med krydderiblandingen i en skål, og smag til med salt og friskkværnet peber.
Skær limefrugten i både.
Anret tortillas med bønnemos, salsa og spejlæg, og slut af med at rive ost henover. Husk lidt limesaft efter smag.
Velbekomme!
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()