Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skær jordskokkerne i mundrette stykker, vend dem med lidt olivenolie og salt og bag dem på en bageplade til de er møre og har taget lidt farve. Ca. 25 min.
Sæt en gryde over ved mellem varme med et godt skud olivenolie. Dræn bønnerne og sauter dem 2-3 min sammen med boullionen. Tilsæt så fløde og ca. 2 dl. vand pr. kuvert. Lad det simre under låg 3-4 min. og blend så til en helt lind suppe. Smag til med citronsaft, salt og et skud groftkværnet sort peber.
Smuldr chilien med fingrene ned i en lille skål. Mæt med lidt olivenolie og lad det trække indtil servering
Skær brødet i små tern. Rist dem gyldne og sprøde på en pande i en smule olivenolie - ca. 3-4 min. Krydr med lidt salt
Skær pæren i mundrette bidder.
Anret jordskokker, pære og croutons i en dyb tallerken og hæld den rygende varme suppe over. Slut gerne af med et par dråber olivenolie.
Velbekomme!
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()