Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Læs opskriften grundigt igennem inden start.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Halvér de skrællede løg, gnid dem med lidt olivenolie og krydr med salt. Bag løgene i ovnen på en bageplade til de er møre og har taget godt med farve - ca. 25 min.
Kom hakkede tomater, krydderiblanding, bønner og et godt skud olivenolie op i en gryde og lad det simre 5-7 min. under låg.
Skær osten ud i 1 cm. tykke kuvertskiver.
Fjern de groveste stilke på grønkålen og snit den derefter igennem et par gange med en kniv.
Varm en stor pande op ved mellemhøj varme, tilsæt lidt olivenolie og steg kålen til den falder sammen og er mørnet - ca. 4-5 min. Krydr med salt og masser af fintrevet citronskal - og tag kålen af panden.
Rengør panden med et stykke køkkenrulle, tilsæt lidt nyt olie og steg osten til den er gylden ved høj varme. Ca. 1-2 min.
Smag bønner og tomatsauce til med salt og friskkværnet sort peber. Anret i en dyb tallerken med bagte løg og grønkål rundt. Kom osten ovenpå.
Velbekomme!
Linsesuppekrydderi indeholder:
60% urtebouillon, 15% tørret oregano, 10% korianderfrø, 10% sort peber, 5% laurbærblade.
Kundekommentarer ()