0
Hvide bønner med bagte tomater, brødcroutons og ærter

Hvide bønner med bagte tomater, brødcroutons og ærter

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
tomaterPrimitivo surdejs bolle med fuldkorn
1 min.
Croutons og tomater

Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.

Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte. Læg dem i den ene side af en bageplade, dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber.

Skær bollerne i små tern, og vend dem med lidt olivenolie og salt. Læg dem i den anden side af bagepladen.

Bag i 10-15 min., til croutonerne har taget farve og er sprøde, og giv tomaterne ca. 5 min. mere.

hvide bønneræg2
5 min.
Bønner

Kom en smule olivenolie i en gryde, og tilsæt drænede bønner. Lun dem en smule, og krydr med lidt salt.

Kog lidt vand op til æg. Når vandet koger, tilsætter du æggene, og koger dem ca. 6 min. Kom derefter æggene direkte over i koldt vand.

hjertesalatbladselleri
20 min.
Bladselleri

Skyl bladselleri, og skær det i tynde skiver. Pluk salaten ud i blade, og skyl dem. Halver de største af bladene.

Kom salatbladene op i gryden med bønner, og tilsæt også de bagte tomater og croutoner. Vend forsigtigt rundt.

30 min.
Anretning

Skær mozzarella osten i mindre stykker.

Anret bønner med salat og tomater i bunden af en dyb tallerken. Kom æg, bladselleri og rå optøede ærter ovenpå, og slut af med lidt mozzarella ost rundt om.

Velbekomme!

Bonusinfo

Primitivo surdejsboller:

Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?