Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte. Læg dem i den ene side af en bageplade, dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber.
Skær bollerne i små tern, og vend dem med lidt olivenolie og salt. Læg dem i den anden side af bagepladen.
Bag i 10-15 min., til croutonerne har taget farve og er sprøde, og giv tomaterne ca. 5 min. mere.
Kom en smule olivenolie i en gryde, og tilsæt drænede bønner. Lun dem en smule, og krydr med lidt salt.
Kog lidt vand op til æg. Når vandet koger, tilsætter du æggene, og koger dem ca. 6 min. Kom derefter æggene direkte over i koldt vand.
Skyl bladselleri, og skær det i tynde skiver. Pluk salaten ud i blade, og skyl dem. Halver de største af bladene.
Kom salatbladene op i gryden med bønner, og tilsæt også de bagte tomater og croutoner. Vend forsigtigt rundt.
Skær mozzarella osten i mindre stykker.
Anret bønner med salat og tomater i bunden af en dyb tallerken. Kom æg, bladselleri og rå optøede ærter ovenpå, og slut af med lidt mozzarella ost rundt om.
Velbekomme!
Nyklassikeren Ølandshvedebolle, som vi har valgt som vores "husbrød" er blandet med ristet hvedeflager og fuldkornssurdej og fermenteret i op til 24 timer, dette giver en utrolig dejlig krumme med den genkendelige dybe kornsmag.
Kundekommentarer ()