Start med at tænde ovnen på 180 grader varmluft.
Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte. Læg dem i den ene side af en bageplade, dryp med lidt olivenolie, og krydr med salt og friskkværnet peber.
Skær bollerne i små tern, og vend dem med lidt olivenolie og salt. Læg dem i den anden side af bagepladen.
Bag i 10-15 min., til croutonerne har taget farve og er sprøde, og giv tomaterne ca. 5 min. mere.
Kom en smule olivenolie i en gryde, og tilsæt drænede bønner. Lun dem en smule, og krydr med lidt salt.
Kog lidt vand op til æg. Når vandet koger, tilsætter du æggene, og koger dem ca. 6 min. Kom derefter æggene direkte over i koldt vand.
Skyl bladselleri, og skær det i tynde skiver. Pluk salaten ud i blade, og skyl dem. Halver de største af bladene.
Kom salatbladene op i gryden med bønner, og tilsæt også de bagte tomater og croutoner. Vend forsigtigt rundt.
Skær mozzarella osten i mindre stykker.
Anret bønner med salat og tomater i bunden af en dyb tallerken. Kom æg, bladselleri og rå optøede ærter ovenpå, og slut af med lidt mozzarella ost rundt om.
Velbekomme!
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()