0
Hvilling med gnocchi, æggecreme med estragon og parmesan

Hvilling med gnocchi, æggecreme med estragon og parmesan

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

  1. Skyl og pluk estragon – hak bladene
  2. Fjern bladene fra majskolberne og kog dem i rigeligt godt saltet vand i 6-8 min.
  3. Pil og finthak hvidløgene.
  4. Rist gnocchi på en meget varm pande i rigeligt fedtstof – jeg bruger halvt olivenolie og halvt smør.
  5. Rist til de er gyldne og sprøde
  6. Kom det hakkede hvidløg på panden og rist med til de får en nøddebrun og gylden farve.
  7. Krydr med salt og peber.
  8. Del æg i blommer og hvider – gem hviderne til en anden gang.
  9. Blommerne røres med, creme fraiche, fintrevet parmesan og det hakkede estragon samt massere af sort peber
  10. Vend de sprøde og varme gnocchi med æggecremen og server straks
  11. Dup fileterne med lidt køkkenrulle på skindsiden, og krydr dem med salt og peber på begge sider.
  12. Læg fileterne med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir, og dryp lidt god oliveolie over.
  13. Sæt fisken i en 175 grader varm ovn i ca. 6-8 min., til kødet er hvidt og deler sig i flager ved et let pres med fingeren.
  14. Træk forsigtigt skindet af fisken ved servering.

Som vist

Bonusinfo

Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?