Skær den nederste træede del af aspargesene og kasser dette
Skyl aspargesene grundigt i koldt vand
Bred bacon ud på et spækbræt og rul 1 skive omkring 2-3 asparges
kom bacon og asparges på en bageplade med bacon-samlingen nedad og steg sprød i en 225 grader forvarm ovn i ca. 10-12 minutter
Kom de rå ukogte gnocchi på en pande sammen med en generøs klat smør og et par skefulde god olivenolie. Lad dem stege ved hård varme i 3-5 minutter, til de er gyldne og sprøde
Pil og hak hvidløget fint eller pres det igennem en hvidløgspresser og kom det på panden med de stegte gnocchi og steg med til hvidløget er gyldent og sprødt
Krydr gnocchi og hvidløg med salt og peber
Fisken krydres med salt og peber på begge sider og kommes på bageplader med bagepapir i bunden
Dryp med lidt god olivenolie
Fisken bages sammen med asparges og bacon i de sidste 3 minutter – ikke mere!
Anretning
Som vist – træk skindet af fisken ved bordet. Riv gerne lidt god ost over hvis du har det – fx parmesan eller pecorino.
Kommentarer og forslag til opskriften