0
Hvilling med gnocchi, bacon og grønne asparges

Hvilling med gnocchi, bacon og grønne asparges

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

  1. Skær den nederste træede del af aspargesene og kasser dette
  2. Skyl aspargesene grundigt i koldt vand
  3. Bred bacon ud på et spækbræt og rul 1 skive omkring 2-3 asparges
  4. kom bacon og asparges på en bageplade med bacon-samlingen nedad og steg sprød i en 225 grader forvarm ovn i ca. 10-12 minutter
  5. Kom de rå ukogte gnocchi på en pande sammen med en generøs klat smør og et par skefulde god olivenolie. Lad dem stege ved hård varme i 3-5 minutter, til de er gyldne og sprøde
  6. Pil og hak hvidløget fint eller pres det igennem en hvidløgspresser og kom det på panden med de stegte gnocchi og steg med til hvidløget er gyldent og sprødt
  7. Krydr gnocchi og hvidløg med salt og peber
  8. Fisken krydres med salt og peber på begge sider og kommes på bageplader med bagepapir i bunden
  9. Dryp med lidt god olivenolie
  10. Fisken bages sammen med asparges og bacon i de sidste 3 minutter – ikke mere!
Anretning

Som vist – træk skindet af fisken ved bordet. Riv gerne lidt god ost over hvis du har det – fx parmesan eller pecorino.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?