Del blomkålen i buketter og skær dem i tynde skiver.
Rør yoghurt sammen med mayonnaise (konsistensen kan evt. fortyndes med lidt koldt vand). Tilsæt karry og smag til med sødemiddel, salt og peber. Vend masser af klippet purløg i dressingen og vend den skivede blomkål og halverede cherrytomater i.
Fisk: Skindsiden ridses med en skarp kniv. Man undgår af fileten buer på midten under stegning, og derved opnår man en mere sprød skindside. Steges (kun på skindsiden) i olien på en varm pande i ca. 2-3 min. Tag fisken af blusset og lad den hvile i yderligere 2 min. inden servering.
Server fisken med salaten.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften