0

Hvilling med karryblomkålssalat

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Del blomkålen i buketter og skær dem i tynde skiver.

Rør yoghurt sammen med mayonnaise (konsistensen kan evt. fortyndes med lidt koldt vand). Tilsæt karry og smag til med sødemiddel, salt og peber. Vend masser af klippet purløg i dressingen og vend den skivede blomkål og halverede cherrytomater i.

Fisk: Skindsiden ridses med en skarp kniv. Man undgår af fileten buer på midten under stegning, og derved opnår man en mere sprød skindside. Steges (kun på skindsiden) i olien på en varm pande i ca. 2-3 min. Tag fisken af blusset og lad den hvile i yderligere 2 min. inden servering.

Server fisken med salaten.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær