0
Indbagt isingfilet på spinatbund med klassisk fiskesauce

Indbagt isingfilet på spinatbund med klassisk fiskesauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Rul de 4 butterdejsplader dobbelt så store. Damp spinaten i 1 dl fløde i en gryde i 1-2 min. (brug evt. frosne spinatblade) krydr med lidt revet muskatnød og smag til med salt og peber. Fordel spinaten på de fire butterdejspladers ene halvdel og fordel fileterne oven på. Krydr fisken med lidt salt og luk butterdejen rundt om fisk og spinat. Pres lukningen sammen med en gaffel. Pisk et æg og pensl pakkerne. Bag dem i en 190 grader varm ovn i ca. 10-12 min.

Tip fra en kunde: "Tillad mig at foreslå, at der i spinatmassen røres/blandes et bæger ricottaost (evt. drænet) og at der krydres med finthakket chili eller peber fra kværnen".

Klassisk fiskesauce: Skær skalotteløget i fine tern og sautér dem i lidt olie i en gryde. Tilsæt hvidvin, hønsefond og lidt citronsaft og lad det koge ind til det halve. Tilsæt 2 dl fløde og lad saucen koge ind igen. Smag til med salt og peber. Tilsæt evt. 50 g koldt smør (skåret i små tern) under piskning lige før servering (for at jævne den) eller jævn med lidt maizena.

Server retten sammen med små råstegte kartofler eller båndspaghetti.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?