Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Halver auberginen og rids ned i kødet med en lille kniv. Gnid lidt olie ned i rillerne og krydr med salt og friskkværnet sort peber. Bag auberginen ca. 25 min. i ovnen til den er helt mør.
Kog risene efter anvisning på posen.
Skær squashen i store firkanter.
Hak korianderen groft, både stilke og blade.
Sæt en stor gryde over ved mellem varme og tilsæt lidt olivenolie. Steg squashtern 2-3 min. og tilsæt så currypasten, drænede kikærter og kokosmælken. Giv det hele et opkog og smag til med masser af limesalt og salt.
Anret ris og curry i en dyb tallerken med bagt aubergine ovenpå og et drys koriander.
Kundekommentarer ()