0
Indisk curry med bagt aubergine, ris og kikærter

Indisk curry med bagt aubergine, ris og kikærter

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. 

aubergine
1 min.
Bag auberginen

Halver auberginen og rids ned i kødet med en lille kniv. Gnid lidt olie ned i rillerne og krydr med salt og friskkværnet sort peber. Bag auberginen ca. 25 min. i ovnen til den er helt mør.

ris, basmati
5 min.
Kog risene

Kog risene efter anvisning på posen.

squashtikka masala curry pastekokosmælkkorianderlimekikærter i vand
10 min.
Lav curryen

Skær squashen i store firkanter. 

Hak korianderen groft, både stilke og blade.

Sæt en stor gryde over ved mellem varme og tilsæt lidt olivenolie. Steg squashtern 2-3 min. og tilsæt så currypasten, drænede kikærter og kokosmælken. Giv det hele et opkog og smag til med masser af limesalt og salt.

25 min.
Anretning

Anret ris og curry i en dyb tallerken med bagt aubergine ovenpå og et drys koriander.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?