Start med at sætte risene over at koge efter anvisning på pakken.
Sæt en gryde over ved mellem varme og tilsæt en smule olie. Steg currypasten en smule af under omrøring og tilsæt så kokosmælken. Giv den et opkog og sluk så.
Skyl kartofler, blomkål, bønner og tomater.
Skær kartoflerne i både, skær blomkålen ud i små buketter og tomaterne ud i både.
Nip stilken af bønnerne og skær dem ud i små bider.
Kog først bønnerne i 5-7 min.
Sæt en stor gryde over ved høj varme og tilsæt et godt skud olivenolie. Sautér først bønnerne i 3-4 min uden at de tager farve. Tag dem herefter op.
Tilsæt lidt nyt olie og steg kartoffelternene. De må gerne tage en smule farve og blive møre - ca. 4-5 min.
Kom så bønner tilbage op i gryden til kartoflerne og tilsæt blomkålsbuketterne. Kom kokosmælken fra den anden gryde op i og bring det hele i kog. Tilsæt tomaterne lige før du serverer.
Smag curryen til med limesaft og salt. Anret risene i bunden af en dyb tallerken med curryen ovenpå og til sidst et drys hakket koriander.
Velbekomme!
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kundekommentarer ()