Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Sæt risene over at koge efter anvisning på pakken.
Sæt en gryde over ved mellem varme, og tilsæt en smule olie. Steg currypasten en smule af under omrøring, og tilsæt kokosmælken. Giv den et opkog, og sluk så for varmen.
Skær kartoflerne og tomaterne i både og blomkålen i små buketter.
Nip stilken af bønnerne, og skær dem ud i små stykker.
Kog bønnerne i 5-7 min., og dræn vandet fra.
Sæt en stor gryde over ved høj varme, og tilsæt et godt skud olivenolie. Sautér de kogte bønner i 3-4 min., uden at de tager farve. Tag dem herefter op.
Tilsæt lidt nyt olie, og steg kartoffelternene i ca. 4-5 min., til de har taget en smule farve, og er møre.
Kom bønnerne tilbage i gryden til kartoflerne, og tilsæt blomkålsbuketterne.
Kom kokosmælken fra den anden gryde op i, og lad det koge i ca. 10 min., til blomkålen er mør.
Tilsæt tomaterne lige før du serverer.
Smag curryen til med limesaft og salt. Anret risene i bunden af en dyb tallerken med curryen ovenpå, og til sidst et drys hakket koriander.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kundekommentarer ()