Rør yoghurt, ingefær, presset hvidløg, stødt koriander, spidskommen, gurkemeje, cayennepeber, de flåede hakkede tomater (hele indholdet fra dåsen skal bruges - også væden), citronsaft, salt og peber sammen i en skål og smag til.
Skær fisken ud i store portionsstykker, læg dem ned i krydderblandingen og lad dem marinere i mindst 20 min., men gerne en time.
Tag fisken op af skålen, ryst det overskydende marinade af og læg dem på en tallerken. Bred marinaden ud i et lavt ildfast fad og sæt det i ovnen ved 200 grader i 15-20 min. til det bobler og er kogt ind.
Tag fadet ud, rør godt i marinaden og læg fiskestykkerne oveni. Dryp med lidt olivenolie, krydr med lidt salt og peber og fordel smørret ovenpå i tynde skiver. Bag igen 10-12 min. til fisken er mør og let gylden. Snit imens rødløget i fine tynde både og hak den friske koriander. Drys begge dele over lige inden servering.
Giv kogte basmatiris, en kold yoghurtdressing (rørt med små tomat- og agurketern og lidt stødt spidskommen) samt naanbrød til.
Kommentarer og forslag til opskriften