Risene sættes over at koge efter anvisningen på pakken.
Broccoli skylles, stokken skæres fra, og resten deles i små buketter.
Ingefær rives ultra-fint. Det er ikke nødvendigt at skrælle den, men hvis man synes, gøres det lettest med en teske. Du skal bruge omkring 1 tsk. revet ingefær pr. person.
Æblerne skæres i både, kernerne fjernes, og bådene snittes i mellem-fine skiver.
Peanuts hakkes groft.
Peanuts ristes hurtigt på en stor, varm pande, og hældes op i en lille skål.
Broccoli steges i olie på den store pande, til de begynder at blive lidt brankede.
Hæld en bundskjuler vand ved, og lad væsken fordampe, mens panden rystes. Tjek om broccolien er mør. Hvis den stadig er hård, gentages processen med vandet.
Tag broccolien af panden, og hold den lun i en skål.
Kødet steges ved hård varme i olie på panden, til det ikke længere er rødt.
Tilsæt ingefær og æbler, og lad det stege et par minutter. Tilsæt soya, hoisin og 2 spsk vand pr. person, og lad retten simre et par minutter.
Så smages til med salt, peber, sukker og evt. chilisauce.
Risene anrettes i skåle, den dampede broccoli anrettes ovenpå, og der toppes op med kødet og de ristede peanuts. Giv evt. god chilisauce til.
~Velbekomme ~
Kundekommentarer ()