0

Ingefærristet ising med vindruesauce og gyldne mandelflager

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Rist mandelflagerne let gyldne på en tør pande og halver vindruerne (brug gerne vindruer i flere farver). Rør melet sammen med salt og peber og vend fileterne deri. Varm lige dele olie og smør på en pande og lad det bruse af. Tilsæt den fintrevne ingefær og rist fileterne gyldne og møre på begge sider deri. Tag fiskene af panden (panden skal bruges igen), læg dem i et ovnfast fad og hold dem lune i en 100 grader varm ovn.

Sauce: Hæld hvidvin og fond på panden, rør sammen og lad væden koge ind til det halve. Tilsæt vindruer og sukker og lad det simre videre i 3-4 min. under omrøring. Smag saucen til med salt og peber, hæld det hele over fileterne og drys med mandelflager og friskhakket persille.

Server straks sammen med små kogte eller råstegte kartofler, dampet broccoli og en sprød grøn salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?