0
Rødspættefilet bagt med laksesouffle, dertil quadratoni med edamame og quinoa og purløgsolie

Rødspættefilet bagt med laksesouffle, dertil quadratoni med edamame og quinoa og purløgsolie

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

    1. Skær laksen i mindre stykker uden skindet og blend dem i en foodprocessor sammen med lidt salt. Tilsæt derefter fløde - lidt ad gangen, så farsen ikke skiller og fortsæt indtil farsen har en cremet konsistens.
    2. Fold fiskefileterne så den tynde sidste tredjedel af halestykket bukkes ind under fisken – krydr fisken med salt og peber og smør et jævnt lad soufflefars på (eller sprøjt det på med en sprøjtepose).
    3. Kom fisken på en bageplade med pergament.
    4. Del kålen i 2 stykker på langs og fjern og kasser evt. de yderste blade.
    5. Skær derefter kålen i mundrette stykker uden stokken, som kasseres
    6. Soigner og del porrerne i mindre stykker (gem lidt af toppen til olien)
    7. Pil og del rødløg i både
    8. Skyl purløg og blend det og lidt af de grønne porretoppe med lidt af din bedste olivenolie til en homogen og irgrøn olie – sigt evt. olien igennem en finmasket sigte (eller lad den dryppe igennem et kaffefilter)
    9. Kog pastaen i rigeligt godt saltet vand efter anvisning på posen
    10. Kom fisken i en forvarm ovn 175 grader i 12-14 minutter.
    11. Kom alle de ordnede grøntsager på en stor sauterpande og damp dem i en generøs klat smør og en lille smule vand og salt.
    12. Kom de kogte pasta i gryden med grøntsager og vend rundt med lidt af purløgsolien – smag til med salt og peber.

     

Anretning

Som vist.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?