1. Kog kartoflerne møre i rigeligt, godt saltet vand, pil dem, og bræk dem i rustikke stykker.
2. Vend kartoflerne sammen med lidt salt og lidt citronsaft. Sæt dem til side.
3. Soigner blomkålet, og snit det, så fint du kan (brug evt. et mandolinjern).
4. Vend mandlerne sammen med lidt olivenolie samt et drys fint salt. Rist dem i ovnen, mens du varmer den op til 170 grader. Mandlerne ristes, til de er gyldne.
5. Hak de ristede mandler groft.
6. Bland kartofler, blomkål og mandler sammen med halvdelen af mezzekrydderiet og revet parmesan (gem lidt parmesan til sidst).
7. Pres citronsaft over, og dryp med rigeligt af din bedste olivenolie.
8. Vend rundt, og smag til med salt og peber.
9. Læg fiskefileterne ved siden af hinanden på et skærebræt.
10. Krydr med salt og peber, og fordel det sidste af mezzekrydderiet på fileterne.
11. Fold fileterne sammen på langs, og læg dem i et ovnfast fad med bagepapir i bunden.
12. Dryp med lidt god olivenolie.
13. Sæt fadet i den 170 grader varme ovn i ca. 8-10 min.
Anretning: Som vist på billedet. Klip brøndkarse over til sidst, og drys evt. med det sidste revne parmesan.
Mezzekrydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.
Ingredienser: Koriander, spidskommen, sort peber, havsalt, sesamfrø, cayennepeber og kanel. Alle ingredienser, undtagen havsalt, er økologiske.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Mezze-krydderi er en lækker blanding med toner fra Mellemøstens krydderier.
Ingredienser:
Kundekommentarer ()