Jordskokkepuré: Jordskokkerne skrælles og skæres i tern. Kommes i en gryde sammen med mælk og ½ dl hvidvin. Koges møre. Hæld væden op i en skål. Mos jordskokkerne med en gaffel el. piskeris og tilsæt løbende væden indtil puréen får den rette konsistens. Smag til med salt, peber, evt. lidt fløde og en smørklat.
Rodfrugt sauté: Gulerødder og pastinak skrælles og skæres i tynde skiver. Løg og peberfrugt skæres i strimler. Det hele sauteres på en pande i lidt olie i ca. 7 min. Smag til med salt og peber.
Isingfilet: Fileterne krydres med lidt salt og rulles sammen. Hønsefond, fløde og ½ dl hvidvin bringes i kog i en gryde. De rullede fileter lægges i lagen og småsimrer i ca. 5 min. Gryden tages af varmen og fisken trækker i lagen i endnu 5 min.
Sauce: Lagen fra fisken hældes over i en anden gryde og koger ind til den rette konsistens. Kan evt. jævnes med lidt maizena. Smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
Kommentarer og forslag til opskriften