0

Lyssej med basilikumtopping, bulgursalat og maltbrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Tag salaten ud af køleskabet, så den ikke er alt for kold ved servering. Sæt fisk ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min. sættes brødet ind i ovnen og varmes med de sidste 10 minutter.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: LYSSEJFILET, SMØR, basilikum, RASP, hvidløg, salt peber.

Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g. 

Bulgursalat: BULGUR, rødløg, peberfrugt, agurk, persille, olivenolie, citronsaft, salt og peber

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

Maltbrød: VAND, HVEDEMEL, DURUM, HVEDEKLID, KÆRNEMÆLK, gær, 5 KORNS BLANDING, malt, salt   

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

  • Levering 24. marts – bedst før 25. marts
  • Levering 26. marts - bedst før 27. marts 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 391 kJ / 93 kcal

Fedt 1,6 g

heraf mættede fedtsyrer 1,0 g

Kulhydrat 0,4 g

heraf sukkerarter 0,1 g

Kostfibre 0,3 g

Protein 18,9 g

Salt 0,43 g

 

Bulgursalat

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 982 kJ / 235 kcal

Fedt 6,1 g

heraf mættede fedtsyrer 0,8 g

Kulhydrat 36,2 g

heraf sukkerarter 1,7 g

Kostfibre 4,8 g

Protein 6,0 g

Salt 2,38 g

 

Maltbrød

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 864 kJ / 206 kcal

Fedt 1,4 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 40,2 g

heraf sukkerarter 0,7 g

Kostfibre 2,9 g

Protein 6,1 g

Salt 0,81 g

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?