Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Tag salaten ud af køleskabet, så den ikke er alt for kold ved servering. Sæt fisk ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min. sættes brødet ind i ovnen og varmes med de sidste 10 minutter.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: LYSSEJFILET, SMØR, basilikum, RASP, hvidløg, salt peber.
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Bulgursalat: BULGUR, rødløg, peberfrugt, agurk, persille, olivenolie, citronsaft, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Maltbrød: VAND, HVEDEMEL, DURUM, HVEDEKLID, KÆRNEMÆLK, gær, 5 KORNS BLANDING, malt, salt
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 391 kJ / 93 kcal
Fedt 1,6 g
heraf mættede fedtsyrer 1,0 g
Kulhydrat 0,4 g
heraf sukkerarter 0,1 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 18,9 g
Salt 0,43 g
Bulgursalat
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 982 kJ / 235 kcal
Fedt 6,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,8 g
Kulhydrat 36,2 g
heraf sukkerarter 1,7 g
Kostfibre 4,8 g
Protein 6,0 g
Salt 2,38 g
Maltbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 864 kJ / 206 kcal
Fedt 1,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,2 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,9 g
Protein 6,1 g
Salt 0,81 g
Kundekommentarer ()