Salat: Kog de grønne bønner i min. 5-7 minutter. (hvis du bruger frosne bønner, tilberedes de efter anvisningen på posen). Skyl og afdryp både de grønne bønner og de røde kidneybønner. Snit romainesalaten og skær radiserne i skiver. Læg alle ingredienserne i en salatskål. Rør en dressing sammen af appelsinsaften tilsat 2 spsk. olivenolie. Vend dressingen i salaten.
Fisk: Varm resten af olien på en pande og steg isingfileterne ca. 2 min. på begge sider. Krydr dem med salt og peber.
Anretning: Læg lidt salat på tallerknen med fisken ovenpå.
Server sammen med resten af salaten og hjemmelavede pommes frittes.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kommentarer og forslag til opskriften