Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, bønner og pasta ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min. røres rundt i bønner og pasta.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: LAKSEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Persille/mandel smør: SMØR, MANDLER, persille, salt og peber.
Nettovægt: ca: 10 g/20 g.
Hvidløgsbønner: BØNNER, rapsolie, hvidløg, salt og peber.
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Pasta: PASTEPENNE, rapsolie, tomater, hvidløg, persille, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 742 kJ / 177 kcal
Fedt 10,9 g
heraf mættede fedtsyrer 2,4 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 19,9 g
Salt 0,14 g
Mandelsmør
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 2.782 kJ / 665 kcal
Fedt 71,6 g
heraf mættede fedtsyrer 42,9 g
Kulhydrat 4,0 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,4 g
Protein 3,2 g
Salt 1,54 g
Pasta
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 563 kJ / 134 kcal
Fedt 2,4 g
heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 22,2 g
heraf sukkerarter 1,1 g
Kostfibre 2,1 g
Protein 4,7 g
Salt 0,29 g
Bønner
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 314 kJ / 75 kcal
Fedt 4,9 g
heraf mættede fedtsyrer 0,4 g
Kulhydrat 4,3 g
heraf sukkerarter 1,4 g
Kostfibre 3,1 g
Protein 2,0 g
Salt 0,91 g
Kommentarer og forslag til opskriften