0
Ising med svampe, perleløg og persille

Ising med svampe, perleløg og persille

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Svampe og perleløg: Perleløgene pilles og koges møre i ca. 1½ dl hønsefond. Svampene renses grundigt og sauteres i lidt smør til de er gyldne. Smag svampene til med hvidløg, lidt flagesalt og friskkværnet peber. Tilsæt derefter hønsefonden fra perleløgene og lad det hele småsimre til væden får en cremet konsistens. Til sidst tilsættes perleløgene sammen med friskhakket persille.

Fisk: Den ene side af fileterne lægges i raspen. Fileterne steges gyldne - KUN på raspsiden - først ved stærk varme og derefter ved middel varme. Krydr med lidt flagesalt og friskkværnet peber. Overdæk evt. panden med stanniol for at få fisken gennemstegt.

Server retten sammen med små råstegte kartofler.

Kommentarer og forslag til opskriften