Ovnen tændes på 220 grader varmluft.
Kartoflerne skrubbes, deles i halve eller kvarte, og koges i godt saltet vand, til de er møre. Smid evt. persillestilkene ned i kogevandet, de giver god smag.
Porrerne soigneres, og skæres i skrå skiver på omkring 1 cm. Porreringene skylles meget grundigt.
Bacon skæres ud i "tændstikker"
Persillen skylles, slynges tør, og hakkes fint.
Baconen steges i en dyb pande, der kan rumme hele retten, og som kan gå i ovnen.
Når baconen er næsten sprød, hældes porrerne ned i panden, og steger med under låg i omkring 5 min., til de er møre.
Isingfileterne foldes sammen som små pakker, og krydres med salt.
Når kartoflerne er møre, vendes de ned i porre/baconblandingen i panden sammen med 2/3 af persillen. Smag til med salt og peber.
Isingfileterne fordeles ovenpå grøntsagerne, og mornaysaucen fordeles hen over fisk og grøntsager.
Fadet bages i omkring 10 min., til fisken lige er gennemvarm.
Resten af persillen drysses over fadet, og det sættes på bordet.
Pitabrødene ristes/lunes i ovnen, og gives til.
~Velbekomme~
Kommentarer og forslag til opskriften