0
Ising/rødspætte på cremede porrer med bacon og kartofler. Hertil lune pitabrød

Ising/rødspætte på cremede porrer med bacon og kartofler. Hertil lune pitabrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
porrerbacon i skiversmå kartoflerpersille
1 min.
Grøntsager

Ovnen tændes på 220 grader varmluft.

Kartoflerne skrubbes, deles i halve eller kvarte, og koges i godt saltet vand, til de er møre. Smid evt. persillestilkene ned i kogevandet, de giver god smag. 

Porrerne soigneres, og skæres i skrå skiver på omkring 1 cm. Porreringene skylles meget grundigt.

Bacon skæres ud i "tændstikker"

Persillen skylles, slynges tør, og hakkes fint.

isingfiletporrerbacon i skivermornay sovspersille
15 min.
Fadet samles

Baconen steges i en dyb pande, der kan rumme hele retten, og som kan gå i ovnen.

Når baconen er næsten sprød, hældes porrerne ned i panden, og steger med under låg i omkring 5 min., til de er møre.

Isingfileterne foldes sammen som små pakker, og krydres med salt.

Når kartoflerne er møre, vendes de ned i porre/baconblandingen i panden sammen med 2/3 af persillen. Smag til med salt og peber.

Isingfileterne fordeles ovenpå grøntsagerne, og mornaysaucen fordeles hen over fisk og grøntsager.

Fadet bages i omkring 10 min., til fisken lige er gennemvarm.

30 min.
Servering

Resten af persillen drysses over fadet, og det sættes på bordet.

Pitabrødene ristes/lunes i ovnen, og gives til.

~Velbekomme~

 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?