0
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Ising: Skalotteløgene hakkes fint og sauteres. Tilsæt de strimlede gulerødder, porre og squash, og lad grønsagerne svitse et par minutter.

Smør et ovnfast fad, og fordel grønsagerne i bunden sammen med ærter. Rul isingfiletterne, dryp med lidt citronsaft og krydr med salt og peber. Dæk fadet med stanniol, og sæt det i ovnen ved 200° i ca. 15 min.

Vinsauce: Vin, bouillon og 2/3-del af fløden bringes i kog i en gryde. Pisk resten af fløden luftig med æggeblommen (den skal være pasteuriseret), pisk dette i saucen. Det må ikke koge, for så skiller det! Saucen skal blot varmes igennem. Tag fadet med fisk ud af ovnen, hæld saucen over og drys med hakket persille.

Servér med nye kartofler.

Kommentarer og forslag til opskriften