Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Husk at tage låget af. Sæt nu fisk, ærter og kartofler ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter vendes kartoflerne og der røres i ærter og løg.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: ISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Citronsmør: SMØR, citron, RASP, salt og peber
Nettovægt: ca. 10 g / 20 g
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber
Nettovægt: ca: 300g/ 600 g.
Ærter og løg: Ærter, løg, rapsolie, salt, peber og mynte
Nettovægt: ca. 250 g/ 500 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 389 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,95 g
Ærter og løg
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 245 kJ / 59 kcal
Fedt 1,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 7,6 g
heraf sukkerarter 5,4 g
Kostfibre 3,2 g
Protein 3,0 g
Salt 0,79 g
Citronsmør
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 2.445 kJ / 584 kcal
Fedt 60,7 g
heraf mættede fedtsyrer 38,6 g
Kulhydrat 9,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,1 g
Protein 1,7 g
Salt 1,88 g
Kundekommentarer ()