Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, kartofler og sauteen ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Husk efter 10 minutter at røre rundt i kartofler og sauteen. Purløgssaucen skal lunes i en lille gryde.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: TORSKEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Saute: Tomat, løg, spinat, rapsolie, hvidløg, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Purløgssauce: HØNSEFOND, FLØDE, purløg, maizena, salt og peber.
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 340 kJ / 81 kcal
Fedt 0,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,7 g
Salt 0,19 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 390 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,95 g
Saute
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 238 kJ / 57 kcal
Fedt 3,1 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 5,3 g
heraf sukkerarter 2,9 g
Kostfibre 1,6 g
Protein 1,3 g
Salt 0,56 g
Purløgssauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 301 kJ / 72 kcal
Fedt 5,8 g
heraf mættede fedtsyrer 3,7 g
Kulhydrat 4,2 g
heraf sukkerarter 0,4 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 0,7 g
Salt 1,3 g
Kommentarer og forslag til opskriften