0

Torskefilet med saute af spinat og tomater, små kartofler samt purløgs sauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, kartofler og sauteen ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Husk efter 10 minutter at røre rundt i kartofler og sauteen. Purløgssaucen skal lunes i en lille gryde.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: TORSKEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber.

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g. 

Saute: Tomat, løg, spinat, rapsolie, hvidløg, salt og peber.

Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g. 

Purløgssauce: HØNSEFOND, FLØDE, purløg, maizena, salt og peber.

Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl. 

  • Levering 20. januar – bedst før 21. januar
  • Levering 22. januar - bedst før 23. januar 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 340 kJ / 81 kcal

Fedt 0,6 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,7 g

Salt 0,19 g

 

Kartofler

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 390 kJ / 93 kcal

Fedt 1,8 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 16,5 g

heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 1,5 g

Protein 1,9 g

Salt 0,95 g

 

Saute

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 238 kJ / 57 kcal

Fedt 3,1 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 5,3 g

heraf sukkerarter 2,9 g

Kostfibre 1,6 g

Protein 1,3 g

Salt 0,56 g

 

Purløgssauce

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 301 kJ / 72 kcal

Fedt 5,8 g

heraf mættede fedtsyrer 3,7 g

Kulhydrat 4,2 g

heraf sukkerarter 0,4 g

Kostfibre 0,3 g

Protein 0,7 g

Salt 1,3 g

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?