0

Isingruller med bacon/purløgssmør og rodfrugter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder, Fiskeben, Selleri, Hvidvin, Ising, Mælk

Fremgangsmåde

Fisk: Skær baconen i tynde strimler på tværs, rist dem gyldne og dryp dem af på køkkenrulle. Rør smørret blødt og tilsæt rasp, bacon, klippet purløg, salt og peber. Dup fiskefileterne tørre, rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad. Fordel smørret henover og bag rullerne i en 185 grader varm ovn i ca. 12 min. til de er netop gennembagte.

Rodfrugter: Skræl rodfrugterne og skær dem i ensartede tern på ½ cm. Hak skalotteløg og hvidløg fint og sauter løgene i olie til de er klare. Tilsæt rodfrugterne, krydr med salt og peber og sauter til de er lige knapt møre. Hæld fiskefonden på og lad det simre til væden er væk. Smag til med salt og peber og vend friskhakket persille i lige inden servering.

Server sammen med små hele bagte kartofler.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?