Topping: Soigner svampene og skær dem i mindre stykker. Hak ½ skalotteløg og sauter det i en smule olie på en pande. Tilsæt svampene og rist dem let gyldne og fri for væde. Kom svampe, løg, timian, soltørrede tomater, hasselnødder og smør i en foodprocessor, krydr med salt og peber og kør det ensartet.
Porrer: Rens porrerne godt, skær dem i 10 cm lange stykker og læg dem i et smurt ovnfast fad. Pisk honning, sennep og 2 spsk. olie godt sammen og smag til med salt og peber. Hæld sennepsdressingen over porrerne og bag dem i en 175 grader varm ovn til porrerne er møre (ca. 40 min.). Dæk fadet til med stanniol de første 25 minutter, ellers kan porrerne blive sorte pga. honningen).
Fisk: Rul fileterne sammen og læg dem i et ovnfast fad. Fordel toppingen henover og hæld hvidvinen ved. Bag fisken i den 175 grader varme ovn i 12-15 min. til den er mør.
Server retten sammen med ovnbagte kartoffeltern og en blandet grøn salat.
Kommentarer og forslag til opskriften