Fif: Gem evt. lidt af polentaen til dagen efter, hvor den smager skønt skåret i skiver og stegt sprød i lidt olie på en pande.
Skyl courgetter og tomater, og skær dem i tern på ca. 1 x 1 cm. Rist dem i et par minutter på panden, hvor du stegte kødbollerne. Tilsæt også det sidste hvidløg, når du har revet det fint. Krydr med salt og peber, og vend til sidst grøntsagerne sammen med de stegte kødboller og ca. 1 spsk. pesto pr person.
Som vist på billedet. Kom polenta i bunden af en varm tallerken, og top med kødboller og grøntsager.
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Pecorino Romano D.O.P er fremstillet af fåremælk i den Italienske region Roma.
Pecorino er med sin grynede konsistens meget anvendt i madlavning som riveost, smagen adskiller sig fra parmesan ved at være mere karakteristisk, salt og mere smagfuld.
Fantastisk på frisk pasta - hen over en pizza, i en salat eller blot som et stykke ost med brød.
Pecorino Romano modnes fra 4 måneder til et år.
Kundekommentarer ()