Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kog pastaen i rigeligt godt saltet vand i 8-10 minutter. Dræn den i en sigte.
Skær bladbeder og tomater i små stykker. Rist bladbederne i 2-3 min. på panden, hvor du stegte kødbollerne. Kom tomater på, og lad dem stege med i 2-3 min. Krydr med salt og peber, og vend til sidst sammen med de stegte kødboller, den kogte pasta og halvdelen af pestoen.
Som vist på billedet. Top med det sidste pesto, og riv det sidste parmesan over.
Italienske kødbollekrydderi indeholder:
30% fennikelfrø, 10% sort peber, 10% korianderfrø, 10 % oregano, 10% løgpulver, 10% hvidløgspulver, 10% paprikaflager, 8% bouillon, 2% chili
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()