Smør: Hak dilden fint. Riv citronskallen fint ned i en kasserolle og kom smørret ved. Smelt det ved svag varme umiddelbart inden servering - det skal ikke bruse op - og rør dilden i. Krydr med lidt salt og peber.
Kartoffelsalat: Skrab kartoflerne, kog dem møre i letsaltet vand og køl dem af. Snit radiserne i tynde skiver og salaten i strimler. Vend kartofler, radiser, salat og ærter sammen. Pisk olie (ca. 5 spsk), eddike, sennep, presset hvidløg, salt og peber godt sammen. Smag til og vend dressingen i kartoffelsalaten.
Hummere: Flæk halestykket fra rygskjoldet og helt ned igennem "halefjerene" - vær nænsom, så halen ikke bliver hevet af kroppen. Vrid forsigtigt de to halestykker indefra og ud, så kødet bliver blottet opad. Krydr med lidt salt og peber og bag eller grill hummerne 7-10 min. til de er lige netop møre. Dryp smørret over inden servering.
Giv godt groft brød til.
Kommentarer og forslag til opskriften