Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader, og fisken skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter kommes brødet og bacon i tern ind i ovnen. Suppen hældes op i en gryde, og varmes op under omrøring.
Tjek at fisken er gennemvarmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: ISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Bacon: Letsaltet stegt bacon i tern
Nettovægt: ca. 50 g/ca. 100 g.
Jordskokkesuppe: HØNSEFOND, jordskokker, FLØDE, løg, salt og peber
Nettovægt: ca. 5 dl/ca. 1 l.
Durumbrød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, DURUM, HVEDEKLID, gær og salt
Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Bacon
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1.076 kJ / 257 kcal
Fedt 21,4 g
heraf mættede fedtsyrer 7,9 g
Kulhydrat 0,8 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 15,9 g
Salt 3,06 g
Jordskokkesuppe
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 261 kJ / 62 kcal
Fedt 4,4 g
heraf mættede fedtsyrer 2,8 g
Kulhydrat 4,3 g
heraf sukkerarter 5,1 g
Kostfibre 0,9 g
Protein 1,1 g
Salt 0,51 g
Durumbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 847 kJ / 202 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,2 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,7 g
Protein 6,0 g
Salt 0,83 g
Kundekommentarer ()