0

Jordskokkesuppe med ising, bacontern og durumbrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader, og fisken skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter kommes brødet og bacon i tern ind i ovnen. Suppen hældes op i en gryde, og varmes op under omrøring.

Tjek at fisken er gennemvarmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: ISINGFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Bacon: Letsaltet stegt bacon i tern  

Nettovægt: ca. 50 g/ca. 100 g. 

Jordskokkesuppe: HØNSEFOND, jordskokker, FLØDE, løg, salt og peber

Nettovægt: ca. 5 dl/ca. 1 l. 

Durumbrød: Vand, KÆRNEMÆLK, HVEDEMEL, DURUM, HVEDEKLID, gær og salt

Nettovægt: ca. 225 g/ca. 450 g.

 

  • Levering 30. september – bedst før 1. oktober
  • Levering 2. oktober - bedst før 3. oktober

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 343 kJ / 82 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,0 g

Salt 0,19 g

 

Bacon

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1.076 kJ / 257 kcal

Fedt 21,4 g

heraf mættede fedtsyrer 7,9 g

Kulhydrat 0,8 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 15,9 g

Salt 3,06 g

 

Jordskokkesuppe

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 261 kJ / 62 kcal

Fedt 4,4 g

heraf mættede fedtsyrer 2,8 g

Kulhydrat 4,3 g

heraf sukkerarter 5,1 g

Kostfibre 0,9 g

Protein 1,1 g

Salt 0,51 g

 

Durumbrød
Næringsindhold pr. 100 g

Energi 847 kJ / 202 kcal

Fedt 1,0 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 40,2 g

heraf sukkerarter 0,7 g

Kostfibre 2,7 g

Protein 6,0 g

Salt 0,83 g

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?