Fisk: Skær skindet af laksen. Skær laksen ud i stykker af ca. 3x3 cm og marinér med soja, sukker og saften af 1 limefrugt – lad det trække 10-15 minutter. Steg stykkerne lynhurtigt på en varm pande i lidt neutral olie – de skal blot lige tage farve og karamellisere - pas på de ikke får for længe, da de så bliver tørre og kedelige. Steg evt. på 2 pander eller af 2 omgange og sørg for at alt andet er klar før du steger fisken. Smag på fisken - mangler den salt, så smag til med lidt ekstra salt eller evt. sojasauce.
Nudler: Kog nudlerne efter anvisning på pakken – og dræn dem for vand. Riv ingefær, hak chili og hvidløg fint og rist det let af i lidt olie i en wok. Tilsæt nu de kogte nudler og østerssauce, sesamolie og peanutbutter og rist det hele et par minutter. Tilsæt halverede tomater og laksestykkerne og vend det hele sammen.
Anretning: Drys med de 2 slags sesam samt frisk koriander, skåret shizokarse hakkede peanuts og pynt med kvarte lime.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()