Ordn alle grøntsager, og skyl dem grundigt i koldt vand. Skrab kartoflerne, og skær dem i 3-4 mm tykke skiver. Bælg ærterne. Skræl gulerødderne, og lad en lille del af toppen sidde på. Flæk dem på langs, hvis de er tykke. Pluk og hak persille.
Kom de skårede kartofler i en bredbundet gryde, og kom 1/2 dl vand, en generøs klat smør og salt ved. Lad dem koge under låg i ca. 6-8 minutter ved svag varme til al vandet næsten er fordampet. Tag låget af kartoflerne, og lad dem dampe tørre for vand. Kom fløde på kartoflerne, og kog ind til en let cremet konsistens. Kom ærterne ved og lad dem koge med i 1 minut. Smag stuvningen til med sennep samt salt og peber. Vend til sidst plukket og hakket persille i.
Sæt pølserne til side og hold dem lune, mens du steger gulerødderne på panden i 3-4 minutter.
Som vist på billedet.
Kommentarer og forslag til opskriften