0
Bodebjerg bacon frankfurter med senneps stuvede kartofler og ærter dertil glaserede gulerødder

Bodebjerg bacon frankfurter med senneps stuvede kartofler og ærter dertil glaserede gulerødder

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Danske klassikere
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ærter i bælggulerødderbredbladet persillesmå kartofler
1 min.
Grønt forberedelse:

Ordn alle grøntsager, og skyl dem grundigt i koldt vand. Skrab kartoflerne, og skær dem i 3-4 mm tykke skiver. Bælg ærterne. Skræl gulerødderne, og lad en lille del af toppen sidde på. Flæk dem på langs, hvis de er tykke. Pluk og hak persille.

grov Dijon sennepfløde 38% (piskefløde)
10 min.
Senneps stuvede kartofler og ærter:

Kom de skårede kartofler i en bredbundet gryde, og kom 1/2 dl vand, en generøs klat smør og salt ved. Lad dem koge under låg i ca. 6-8 minutter ved svag varme til al vandet næsten er fordampet. Tag låget af kartoflerne, og lad dem dampe tørre for vand. Kom fløde på kartoflerne, og kog ind til en let cremet konsistens. Kom ærterne ved og lad dem koge med i 1 minut. Smag stuvningen til med sennep samt salt og peber. Vend til sidst plukket og hakket persille i.

Bacon frankfurter fra Bodebjerggulerødder
20 min.
Franks & carrots:
Steg eller grill pølserne, til de er gyldne og sprøde. Et godt fif er at stege ved medium til lav varme, og give sig god tid til stegningen. Det må godt tage 12-15 minutter at stege en perfekt pølse. For husk nu: En pølse skal serveres med følelse.

Sæt pølserne til side og hold dem lune, mens du steger gulerødderne på panden i 3-4 minutter.

30 min.
Anretning:

Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?